JavaScript is required for our website accessibility to work properly. רכב דרס מפגינים נגד ההפיכה המשטרית בנתיבי איילון | זמן ישראל

רכב דרס מפגינים נגד ההפיכה המשטרית בנתיבי איילון

רכב דרס כמה מפגינים בנתיבי איילון הלילה. חמישה נפצעו קל. בת 25 שנפצעה ברגלה, פונתה לבית חולים איכילוב באמבולנס.

עשרות מפגינים ירדו לאיילון ממחלף ארלוזורוב וחסמו את התנועה שם. הנהג הגיח מקרב הרכבים העומדים, האיץ לכיוון דרום ודרכו פגע במספר מפגינים בדרכו.

הנהג עצר כמה מטרים מאוחר יותר ויצא מרכבו. לפי דיווחים, הוא אמר לנוכחים במקום כי לא התכוון לדרוס. הוא עוכב לחקירה על ידי שוטרים במקום.

בתגובה לאירוע, מסר ראש הממשלה בנימין נתניהו: "ראש הממשלה מגנה בחריפות כל צורה של אלימות, קורא לכולם לפעול באיפוק ולשמור על החוק".

 

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.