JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שמחה רוטמן וטוביה סמוטריץ' נגד בן גביר | זמן ישראל

שמחה רוטמן וטוביה סמוטריץ' נגד בן גביר

יו"ר ועדת החוקה של הכנסת, שמחה רוטמן (הציונות הדתית) יצא באופן מסויג נגד כוונתו של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר להגיע ביום חמישי לתפילה פרובוקטיבית בכיכר דיזנגוף בת"א.

גם טוביה סמוטריץ', אחיו של שר האוצר בצלאל סמוטריץ', תקף את בן גביר, במלים חריפות בהרבה.

טוביה סמוטריץ' כתב בפוסט שפרסם ברשתות החברתיות: "בן גביר הוא הילד הדחוי של הכיתה שחזר יום אחד לשכונה בריון. פופוליסט עם אפס אחריות לאומית ששום דבר מלבד האדרה עצמית לא מעניין אותו. אלמלא החרם של האופוזיציה על נתניהו, בן גביר לא היה ח"כ. העלייה של בן גביר לקדמת הבמה היא אולי התוצאה האסונית ביותר לחברה הישראלית של החרם על ביבי".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.