JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל תקף בעזה שלוש פעמים, במל"ט ובטנק | זמן ישראל

צה"ל תקף בעזה שלוש פעמים, במל"ט ובטנק

טנק של צה"ל סמוך לגדר המערכת ברצועת עזה, (צילום: דו"צ).
טנק של צה"ל סמוך לגדר המערכת ברצועת עזה, (צילום: דו"צ).

צה"ל תקף הערב פעמיים ברצועת עזה בתגובה להתפרעויות ולתקיפות הפלסטינים בגבול הרצועה, בנוסף לתקיפה צה"לית נוספת באמצעות מל"ט שהתקיימה מוקדם יותר. אחת התקיפות, בדרום הרצועה, התבצעה באמצעות טנק.

בשירות הכבאות וההצלה עדכנו כי צוותי כבאות פועלים בשריפת קוצים באזור מועצה אזורית שער הנגב – שם הושגה לפי שעה שליטה על האש. חוקר שריפות שהיה במקום קבע כי השריפה נגרמה כתוצאה במלון תבערה שהופרח לעבר יישובי העוטף.

בתוך כך, מטוס מנהלים ישראלי, ששימש בכירים ישראלים לטיסות לחו"ל, נחת בדוחה בירת קטאר. בערוץ כאן 11 דיווחו כי מדובר ב"ניסיונות למנוע הסלמה בעזה בתיווך קטאר, שהעבירה בימים האחרונים את המענק לתושבי רצועת עזה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.