השבוע ה-40 למחאה – ביום שבת תופיע ברחוב קפלן בת"א להקת תיסלם.
מכוח קפלן נמסר:
חברות וחברים,
אנו בימים חשובים מאין כמותם להצלת הדמוקרטיה הישראלית. השקט מסתיר את הסערה שעומדת להגיע. בעוד פחות משבועיים חוזרת הכנסת לחוקק את חוקי הדיקטטורה וביניהם הועדה לבחירת שופטים וחוק ההשתמטות שיביא לקריסת צבא העם.
אלו ימים חשובים מאין כמותם. המבצר מאויים על ידי קואליציית אי הציות לחוק. השר האמון על החוק והמשפט מקדם משפחת פשע להשתלטות על הרצליה, גולדקנופף מתעקש על חוק ההשתמטות בזמן שראש הממשלה ושריו עסוקים בקריעת העם על ידי תיוג חלקים עצומים כלא יהודים בואכה אנטישמים. וקרעי מאיים להשתלט על התקשורת החופשית ולהפוך אותה לחלק ממכונת הרעל.
מול הסערה הזאת עומדים אנחנו, האזרחים והאזרחיות, המגן האחרון של הדמוקרטיה הישראלית. זה עלינו – לצאת בהמונינו, יחד, בשבת הקרובה ולהבהיר שנגן על הדמוקרטיה, נגן על הבית, על מגילת העצמאות ועל ערכי השוויון והחופש.
זה הזמן שלנו להראות לממשלה שאנחנו כאן, נכונים לקרב על הבית. לא נקבל פשרות רקובות שבסופם ישראל תהיה דמוקרטיה נכה, לא נסכים לכפייה, להסתה ולשנאה.
זה עלינו.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו