JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו ביקר בקיבוצי עוטף עזה, לראשונה מפרוץ המלחמה | זמן ישראל

נתניהו ביקר בקיבוצי עוטף עזה, לראשונה מפרוץ המלחמה

ראש הממשלה נתניהו בביקור ראשון בקיבוצי עוטף עזה ההרוסים במלחמת סוכות, 14 באוקטובר 2023 (צילום: אבי אוחיון, לע"מ)
אבי אוחיון, לע"מ
ראש הממשלה נתניהו בביקור ראשון בקיבוצי עוטף עזה ההרוסים במלחמת סוכות, 14 באוקטובר 2023

ראש הממשלה בנימין נתניהו סייר היום בעוטף עזה, בקיבוץ בארי וקיבוץ כפר עזה, ועבר בין הריסות הבתים שנותרו אחרי הטבח בקיבוצים. מדובר בביקור ראשון של נתניהו בקיבוצים שנטבחו מאז תחילת המלחמה, כלומר, במשך יותר משבוע.

ממשרד רה"מ נמסר: ראש הממשלה נפגש עם הלוחמים בשטח, ביניהם אל"מ עמי ביטון מפקד חטיבת הצנחנים, שהסביר כיצד הגיע עם החטיבה הראשונה של מאות לוחמים שהגיעו בשעות הראשונות ללחימה מכל רחבי הארץ מאימונים, תעסוקה מבצעית ותרגילים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.