JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ״בואו נהיה יחד וככה ננצח וככה נוכיח לעולם כולם שהעם היהודי אף אחד לא יכול לנו״ | זמן ישראל

״בואו נהיה יחד וככה ננצח וככה נוכיח לעולם כולם שהעם היהודי אף אחד לא יכול לנו״

גדי ירקוני, ראש מועצה אזורית אשכול הבוקר בוועדת הפנים והגנת הסביבה בדיון בנושא הסרת חסמים לשם התמודדות עם אתגרי המלחמה. דבריו:

המדינה הזאת עברה את הדבר הנורא ביותר שקרה לעם היהודי מאז שנות ה-40.. אני פונה אליכם וגם שוב לערבים שישמעו אותי טוב – השבויים והנעדרים שלנו אצלכם ואתם אחראים לגורלם ודיר בלאק אם יקרה משהו לאחד מהם, כי אז אנחנו לא נראה בעיניים".

עוד אמר: "אנחנו רוצים לשקם את היישובים שלנו ולהוכיח לרוצחים הנתעבים האלה שחשבנו שאפשר לגור לידם ועכשיו אנחנו יודעים שאי אפשר לגור לידם. בואו נהיה יחד וככה ננצח וככה נוכיח לעולם כולם שהעם היהודי אף אחד לא יכול לנו. אם נכשל במבחן הזה – המדינה תהיה אחרת לגמרי ואני לא יודע מי יגור צפונית לנתניה ודרומית לתל אביב". הוא ביקש מהממשלה להוריד חסמי בניה, אך לשמור על בניה בטיחותית.

היו"ר יעקב אשר הודה לירקוני: "תודה לך על כל העבודה שלך, שיהיה לך כוח להמשיך להוביל ולהנהיג". היו"ר אשר הוסיף ואמר כי בחבל אשכול יהיו חייבים לעבוד בהתאם לחוקי תכנון ובניה על מנת להחזיר את המצב לקדמותו וגם לדאוג להמשך הפיתוח. "נצטרך לעבוד בקצב שלא היה כמותו", אמר אשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.