קרעי: נתניהו הנחה לבצע עבודה שתגביל את שידורי אל־ג'זירה
שר התקשורת שלמה קרעי מסר בתשובה להצעה לסדר בדבר סגירת ערוץ אל־ג'זירה בארץ כי ראש הממשלה "הנחה לבצע עבודה ביטחונית ומשפטית שתגביל את שידורי הערוץ, אנחנו נחושים להמשיך בתהליך עד להשלמתו".
לדברי קרעי, "הכול מוכן. הדיון בצורך להגביל את השידורים נמצא בעיצומו. לצורך הגבלת שידורי הערוץ נדרש לעמוד בתנאים המפורטים בתקנות לשעת חירום ובין היתר עמדת שר הביטחון שהשתכנע על בסיס עמדות גורמי הביטחון כי שידורי אל־ג'זירה אכן פוגעים באופן ממשי בביטחון המדינה. הדבר הזה נמצא לפתחו של שר הביטחון, לאחר הסכמתו שטרם קיבלנו אותה, תובא הבקשה לאישור הקבינט".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו