JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתן אשל מתלונן על החדשות | זמן ישראל

נתן אשל מתלונן על החדשות

המקורב לראש הממשלה נתן אשל שולח מסרונים בזמן השידור.

אשל מסר אחר כך ל-ynet: " קוטר זה מי שמקטר כל הזמן, במקרה שלנו על הממשלה, ולא מוצא מילה טובה אחת להגיד על מה שהיא כן מצליחה לעשות".

ראש המועצה האזורית רמת הנגב, ערן דורון, תקף את אשל על דבריו: "זאת אמירה מקוממת שמרתיחה את הדם. אנחנו – ראשי הרשויות – קלטנו מאז השבת השחורה הארורה אלפי מפונים מיישובי העוטף והסביבה. לא שאלנו שאלות, לא חיכינו לאישורים, פשוט עשינו. נכנסנו לוואקום שהמדינה השאירה".

שי חג'ג', ראש המועצה האזורית מרחבים ויו"ר מרכז השלטון האזורי, זעם: "מי שלא חלק מהמערך הלאומי החשוב הזה – שיפנה את מקומו. אין לנו את הזמן או הפריבילגיה לעסוק בזה. כדי שצה"ל ינצח חייבים עורף חזק. ולכן הממשלה צריכה לתמוך ולספק את כל הצרכים שאנחנו מעלים. הרשויות המקומיות הן אלה שפוגשות את התושבים ויודעות בדיוק מה הצרכים. 'כשהתותחים רועמים המוזות שותקות' נאמר, אבל כאן נחצו כאן כל הקווים. אנחנו מצפים מאשל להתנצל".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.