השר חילי טרופר ביקר את דבריו של עמיתו לממשלה, עמיחי אליהו, שלא שלל אפשרות של הטלת פצצת אטום על עזה: "אני רוצה לגנות את הדברים של אליהו. שלא מישהו בעולם יחשוב שהוא מייצג משהו במדינת ישראל. זו איוולת. זו לא דרכה של ישראל".
טרופר, שאמר את הדברים בריאיון לחדשות 12, הוסיף ש"זה נזק בינלאומי באמת יוצא דופן, שקשה לשער עד כמה רחוק הוא מגיע. אני חושב על משפחות החטופים, שגם ככה כבר חודש נאנקות מכאב, שומעות את הדברים האלה, וזה רק מכאיב להן יותר. ולכן, מכל בחינה, הדברים לא ראויים".
כשנשאל האם יושב ראש המחנה הממלכתי, השר בני גנץ, פנה לראש הממשלה בעניין פיטוריו של אליהו, השיב טרופר: "בעינינו ראוי לא רק להשעות את אליהו, אלא שהוא לא יחזור לממשלה. זו עת לאחריות. אני חושב שלא ראוי שאליהו ימשיך להיות שר בממשלת ישראל".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו