כוחות צה"ל הרגו מספר פעילי נוחבה שהשתתפו בטבח שאירע ב-7 באוקטובר – כך נמסר הבוקר (שישי) מדובר צה"ל. בין המחבלים שנהרגו – אחמד מוסא, מפקד פלוגת נוחבה, ועמר אלהנדי, מפקד מחלקה, שהתבצרו במערב ג'באליה.
מוסא היה אחד ממפקדי הפשיטות על בסיס זיקים, על קיבוץ זיקים ועל מוצב יפתח. בימים האחרונים הוא הוביל פעילות התקפית כנגד כוחות צה"ל באזור מערב ג'באליה.
בנוסף, נהרג, בהכוונת שב"כ ואמ"ן, ראש מערך הצליפה של חמאס בחטיבת הצפון, מחמד כחלות. לוחמי מילואים מאוגדה 252, בהכוונת שב"כ, תקפו הלילה 19 אנשי חמאס, שנערכו לתקיפה של הכוחות הישראליים.
לוחמי צוות קרב חטיבת 401 השמידו מכולה שמוקמה בחוף הים ובה כעשרים משגרי רקטות. בהתקפה חטיבתית של כוחות חטיבת הצנחנים בשכונת שיח' עג'לין שבדרום-מערב העיר עזה נמצא משגר רקטות סמוך לבנייני מגורים. כלל אמצעי הלחימה שאותרו הושמדו או הוחרמו על ידי הכוחות.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו