JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דובר משרד החוץ עדכן: 1200 נרצחים במתקפת הטרור ב-7 באוקטובר | זמן ישראל

דובר משרד החוץ עדכן: 1200 נרצחים במתקפת הטרור ב-7 באוקטובר

דובר משרד החוץ ליאור חייט פרסם הערב הודעה נגד אונסק"ו, במהלכה עדכן כי מספר הנרצחים במתקפת הטרור ב-7 באוקטובר עומד על 1,200 אנשים.

בהודעתו נכתב:

"ישראל דוחה בשאט נפש את ההחלטה החד-צדדית שקיבל אונסק"ו היום בנוגע למצב בעזה. ההחלטה מתעלמת לחלוטין מהטבח ב-7 באוקטובר על ידי מחבלי חמאס, שרצחו באכזריות כ-1200 בני אדם בדם קר וחטפו 240 כולל תינוקות, ילדים, נשים וקשישים.

"ההחלטה נותנת אור ירוק לארגון הטרור חמאס, שהוא גרוע מדאעש, להמשיך ולרצוח ולחטוף וכן להמשיך ולהשתמש בתושבי רצועת עזה כמגנים אנושיים. אונסק"ו משתפת פעולה בעיוות של עובדות בסיסיות ובהכחשת טבח בשירות ממשלות קיצוניות ותומכי טרור.

"אונסק"ו, שהקדיש דקת דומיה רק לזכר הקורבנות הפלסטינים, הוא ארגון שיש לו כישלון מוסרי מובנה וצריך להתבייש בעצמו ובדיונים שלו. ישראל מודה למדינות שתמכו בה ולתיקונים שהציעה ארצות הברית, והתנגדו להחלטת הקבוצה הערבית".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.