JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נשיא צרפת: ישראל מפציצה נשים ותינוקות; נתניהו: האחריות לפגיעה באזרחים היא של חמאס-דאעש ולא של ישראל | זמן ישראל

נשיא צרפת: ישראל מפציצה נשים ותינוקות; נתניהו: האחריות לפגיעה באזרחים היא של חמאס-דאעש ולא של ישראל

ראש הממשלה בנימין נתניהו מסר הלילה בהתייחס לדבריו של נשיא צרפת עמנואל מקרון בריאיון כי "האחריות לפגיעה באזרחים היא של חמאס-דאעש ולא של ישראל.

ראש הממשלה בנימין נתניהו מארח את נשיא צרפת עמנואל מקרון בלשכת רה"מ בירושלים. 24 באוקטובר 2023 (צילום: קובי גדעון /לע"מ)
ראש הממשלה בנימין נתניהו מארח את נשיא צרפת עמנואל מקרון בלשכת רה"מ בירושלים. 24 באוקטובר 2023 (צילום: קובי גדעון /לע"מ)

"נזכיר שישראל נכנסה למלחמה בגלל שארגון הטרור רצח באכזריות מאות ישראלים וחטף יותר מ-200 ישראלים

"בעוד שישראל עושה הכל כדי להימנע מפגיעה באזרחים וקוראת להם לצאת מאזורי הלחימה – חמאס-דאעש עושה הכל כדי למנוע מהם לצאת לאזורים בטוחים ומשתמש בהם כמגן אנושי.

"חמאס-דאעש מחזיק באכזריות בחטופינו – נשים, ילדים וקשישים – בפשע נגד האנושות. חמאס-דאעש משתמש בבתי ספר, במסגדים ובבתי חולים כמפקדות טרור.

"הפשעים הללו שחמאס -דעאש מבצע היום בעזה, יתבצעו מחר בפריז, בניו יורק ובכל מקום בעולם. על מנהיגים בעולם לגנות את חמאס-דאעש ולא את ישראל."

נשיא צרפת אמר בראיון ל-BBC כי על ישראל לההסכים להפסקת אש וכי בפועל "מפציצים היום אזרחים. התינוקות האלה, הנשים האלה, הזקנים האלה מופצצים ונהרגים. אז אין לזה שום סיבה ואין לגיטימציה. לכן אנחנו קוראים לישראל להפסיק".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.