JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל תקף את החוליה שירתה את טיל הנ"ט שפגע באזרחים | זמן ישראל

צה"ל תקף את החוליה שירתה את טיל הנ"ט שפגע באזרחים

צה"ל הודיע שמטוסי קרב תקפו מספר מטרות של חזבאללה בשטח לבנון בתגובה לירי שבוצע מוקדם יותר היום. בין המטרות שהותקפו – תשתיות צבאיות, שבהן פעלו מחבלי חזבאללה להכוונת טרור.

כוחות הצבא תקפו בלבנון את חוליית השיגור, שירתה את טיל הנ"ט לאזור המושב דוב"ב, שפגע במספר אזרחים. כוחות צה"ל גם תקפו שתי חוליות מחבלים, ששיגרו פצצות מרגמה במרחב מנרה ויארון לפני זמן קצר.

עוד נמסר מהצבא שלפני זמן קצר זוהו מספר שיגורי פצצות מרגמה לעבר מרחב יקינטון. כוחות צה"ל תקפו בארטילריה את מקורות הירי.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.