JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו במסר לחזבאללה: "שלא ינסו אותנו כי הראנו רק מקצת מהכוח שלנו" | זמן ישראל

נתניהו במסר לחזבאללה: "שלא ינסו אותנו כי הראנו רק מקצת מהכוח שלנו"

נתניהו בביקור בגדס"ר הבדואי, 13 בנובמבר 2023 (צילום: קובי גדעון /לע"מ)
קובי גדעון /לע"מ
נתניהו בביקור בגדס"ר הבדואי, 13 בנובמבר 2023

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר היום (שני) ביחידת הסיור המדברית (הגדס"ר הבדואי) 585 שנמצאת תחת פיקודה של החטיבה הדרומית. בסיום הסיור אמר ללוחמים: "מפקדים, יהודים ובדואים, עומדים שכם אל שכם. נלחמו בגבורה ונלחמים עכשיו בגבורה. השותפות שלנו זה העתיד של כולנו מול הפראים האלה".

נתניהו העביר מסר לחזבאללה על חילופי האש בצפון ואמר: "יש מי שחושב שיכול להרחיב את התקיפות נגד כוחותינו ונגד אזרחים – זה משחק באש. אש תיענה באש הרבה יותר חזקה. שלא ינסו אותנו כי הראנו רק מקצת מהכוח שלנו".

ראש הממשלה ללוחמים:

"אני פה בגדס"ר הבדואי, עם המפקד נאדר ולוחמים עזי נפש. מפקדים, יהודים ובדואים, עומדים שכם אל שכם. נלחמו בגבורה ונלחמים עכשיו בגבורה. שומרים על המדינה שלנו בצורה נפלאה ושותפות מדהימה.

אני מצדיע לכם וסומך עליכם. אתם העתיד של כולנו. השותפות שלנו זה העתיד של כולנו מול הפראים האלה, פשוט פראים. אתם כולכם חדורים באותה מטרה – אנחנו הולכים לנצח. אין פה הפסקות, אין פה חצאי דברים. זה לא 'מבצע', זה לא 'סבב'. פה הולכים עד הניצחון הטוטאלי.

אני רואה את הנחישות אצלכם. עם כל הכאב, כאב גדול מאוד, אני רואה את קור הרוח והמחויבות להשלמת המשימה. במלחמה מנצחים. זה הקרב שלנו והקרב העיקרי הוא פה.

יש לנו גם חילופי אש בצפון, אתם מכירים את זה. בחילופי האש האלה בצפון יש מי שחושב שיכול להרחיב את התקיפות נגד כוחותינו ונגד אזרחים – זה משחק באש. אש תיענה באש הרבה יותר חזקה. שלא ינסו אותנו כי הראנו רק מקצת מהכוח שלנו. כל פגיעה בנו – אנחנו נפגע באלה שפוגעים בנו.

אנחנו נחזיר את הביטחון לצפון ואנחנו נחזיר את הביטחון לדרום. אנחנו נחזיר את הביטחון למדינת ישראל, אבל קודם כל בניצחון כאן – החמאס יחוסל.

אני מאמין בכם. אני מצדיע לכם, לכל אחת ואחד מכם, מצדיע לכם באמת. כל הכבוד לכם".

נתניהו בביקור בגדס"ר הבדואי, 13 בנובמבר 2023 (צילום: קובי גדעון /לע"מ)
נתניהו בביקור בגדס"ר הבדואי, 13 בנובמבר 2023 (צילום: קובי גדעון /לע"מ)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.