JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל השמיד מוצב של הג'יהאד האסלאמי והרג פעילי חמאס | זמן ישראל

צה"ל השמיד מוצב של הג'יהאד האסלאמי והרג פעילי חמאס

כוחות צה"ל פשטו הלילה על מוצב של הג'יהאד האסלאמי, שבו היו מפעל לייצור אמצעי לחימה ומשרדים של גורמים בכירים בארגון. לוחמי צה"ל איתרו בפשיטה רקטות כבדות, כלי טיס לא מאוישים ואמצעי לחימה נוספים. כוחות הצבא השמידו את המוצב.

כוחות של חטיבת גבעתי פעלו בשטח בית ספר, שבו הסתתרו פעילי חמאס. במהלך הפעילויות חיסלו הכוחות את הפעילים ואיתרו אמצעי לחימה בשטח בית הספר.

בפשיטות של לוחמי צה"ל אותרו, בין היתר, כלי נשק מסוג קלצ'ניקוב, מטענים, מטולים, וסטים, RPG ומשגרי נ"ט. תקיפות בוצעו הלילה גם על ידי מטוסי קרב של צה"ל.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.