נציגי "אחים לנשק" יקבלו פרס בפורום הביטחון של HALIFAX
נציגי "אחים לנשק" יקבלו פרס בפורום הביטחון של HALIFAX בקנדה, המוענק ל"אישים מכל מדינה שהיא, אשר מפגינים מנהיגות יוצאת דופן במאבקם לצדק".
מחאת "אחים לנשק" מחוץ למעון רה"מ בירושלים. 28 בספטמבר 2023 (צילום: Chaim Goldberg/Flash90)
בכנס יוענק גם פרס הוקרה לאזרחי ישראל, בעקבות מתקפת הטרור של חמאס ב-7 באוקטובר.
Halifax International Security Forum הוא ארגון ללא מטרות רווח שבסיסו בוושינגטון הבירה לפקידי ממשל וצבא בינלאומיים, מומחים אקדמיים, סופרים ויזמים העוסק בבעיות אבטחה גלובליות. הפורום ידוע בעיקר בזכות פסגת האבטחה השנתית שלו בנובה סקוטיה קנדה אליה מגיעים מאות נציגים מלמעלה מ-70 מדינות.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו