הקלטות של ראש השב"כ רונן בר שפורסמו הערב (ראשון) בכאן חדשות מתעדות אותו מתייחס לאירועי ה-7 באוקטובר ומבטיח: "נחסל את ראשי חמאס בקטאר ובטורקיה – זה "המינכן" שלנו".
ראש השב"כ רונן בר בהקלטות בלעדיות: "נחסל את בכירי חמאס גם בקטר ובטורקיה. זה המינכן של הדור שלנו". וגם – האחריות שבר לוקח בקולו על המחדל שהוביל ל-7 באוקטובר. החשיפה של @carmeldangor#חדשותהערב pic.twitter.com/1cNomMzos7
— כאן חדשות (@kann_news) December 3, 2023
בהקלטות בר לקח אחריות על המחדל שהוביל לטבח, ומבטיח לחסל את בכירי ארגון הטרור בקטאר וטורקיה – "בכל מקום. ייקח כמה שנים, אבל אנחנו נהיה שם כדי לעשות את זה".
"הקבינט הציב לנו מטרה. במילים של הרחוב זה לחסל את חמאס, ואנחנו נחושים לעשות את זה", אמר ראש השב"כ והוסיף "זה המינכן שלנו".
"האחריות הביטחונית היא שלנו. החובה שלנו היא לספק גם ביטחון וגם תחושת ביטחון. לצערי ב-7 באוקטובר לא הצלחנו לעשות את זה. אני חושב שאנחנו במגמת עלייה ואנחנו לא מחכים".
בר המשיך ואמר: "את הלקחים שלנו מהאירועים כבר מפיקים. כבר מעבירים אותם לגזרות אחרות. לא רק לרצועת עזה, כמובן. היקף האיומים שיש על מדינת ישראל הוא חסר תקדים בשנה האחרונה, עוד לפני האירועים האלה. גם במקרה הזה העיקר סמוי מן העין. יש הרבה מאוד דברים שבוחשים מתחת לפני הקרקע".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו