דוברות בית החולים סורוקה עדכנה כי האחים מיה ואיתי רגב ששבו משבי חמאס בהפרש של כמה ימים השתחררו היום ביחד לביתם. בתיעוד שפורסם נראה איתי דוחף את כיסא הגלגלים בו יושבת אחותו.
מיה בת ה-21 הגיעה לסורוקה לאחר ששהתה בשבי 50 ימים. צוות רב מקצועי ייעודי קיבל אותה וטיפל בה בחדר הטראומה. עובדים סוציאליים ליוו את משפחתה עוד בטרם הגעתה לבית החולים.
מיה הגיעה עם פציעה מורכבת ברגלה לאחר שנורתה ב-7 באוקטובר בידי מחבלים. היא עברה הערכה וטיפול ראשוני על ידי צוות רב מקצועי וכעבור מספר שעות הוכנסה לחדר ניתוח.
כעבור כמה ימים שוחרר מהשבי גם איתי בן ה-18, ומבית החולים נמסר כי "רגע המפגש המרגש עם איתי היה בעבור משפחת רגב, עבור הצוותים בסורוקה ועבור כל עם ישראל כולו תקווה שהתממשה".
היום שוחררו מיה ואיתי מסורוקה ונפרדו בהתרגשות גדולה מצוותי בית החולים. מיה תמשיך בתהליך השיקום שלה. משפחת רגב הודתה לכל הצוותים שטיפלו בכל בני המשפחה, על הטיפול המסור, הדאגה, הרגישות, הקשב לכל בקשה ועל המעטפת הרפואית והסוציאלית.
מדוברות סורוקה נמסר כי "הצוותים בבית החולים ימשיכו ללוות אותם ולהיות לצידם בתהליך הטיפולי, הפיסי והרגשי, ברגישות המתבקשת. אנו מייחלים לחזרתם של יתר החטופים בבריאות שלמה".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו