איראן מזהירה: הקמת כוח בינלאומי להגנה מפני החות'ים בים האדום - "צעד לא רציונלי"
איראן הגיבה לדיווח לפיו ארה"ב פועלת עם בעלות בריתה להקמת כוח שיגן על ספינות מפני תקיפות החות'ים בים האדום והזהירה כי פעולה כזו תיתקל ב"בעיות עצומות", כך דווח בתקשורת האיראנית.
"אף אחד לא יכול לעשות מהלך באזור שבו יש לנו דומיננטיות", אמר שר ההגנה של איראן מוחמד רזא אשטיאני. "אם הם יעשו מהלך כל כך לא הגיוני, הם יעמדו בפני בעיות יוצאות דופן".
כזכור, היועץ לביטחון לאומי של ארה"ב, ג'ייק סאליבן, שצפוי להגיע היום לישראל, אמר לכתבים בשבוע שעבר כי וושינגטון מנהלת מגעים עם "מדינות אחרות" על הקמת כוח משימה ימי כדי להבטיח מעבר בטוח של ספינות בים האדום, אך לא מסר פרטים נוספים.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו