JavaScript is required for our website accessibility to work properly. גלנט וגנץ ביקרו בבית חאנון שברצועה | זמן ישראל

גלנט וגנץ ביקרו בבית חאנון שברצועה

שר הביטחון יואב גלנט והשר בני גנץ נכנסו היום (שבת) לבית חאנון שבצפון רצועת עזה, תצפתו על האזור וקיימו הערכת מצב עם מפקד החטיבה הצפונית באוגדת עזה, אלוף-משנה חיים כהן. שני השרים גם שוחחו עם לוחמי גדוד במילואים 969, בראשות המג"ד סגן-אלוף במילואים טל בורשטיין.

שר הביטחון יואב גלנט והשר בני גנץ בבית חאנון שברצועת עזה, 23 בדצמבר 2023 (צילום: אלעד מלכה)
גלנט וגנץ בבית חאנון, היום (צילום: אלעד מלכה)

שר הביטחון גלנט –

כל בית שיורים ממנו וכל מקום שהיה בו טרור צריך להוריד, על מנת שתושבי שדרות שנמצאים כאן מאחוריכם, ובגזרות אחרות, יוכלו לחזור הביתה בשקט ולדעת שאין תשתית מאיימת.

מה שאתם עושים כאן משוקף בכל עזה. אני בטוח שסנוואר יושב בבונקר שלו ורואה טלוויזיה, אז הוא גם רואה איך נראית בית חאנון, ושג'אעיה. וזה נכון גם למג"ד מחמאס שנלחם עכשיו נגד הכוחות שלנו בח'אן יונס – הוא מבין איך נגמר הסיפור של גדוד בית חאנון. התמונה הזו מייצרת סדר בכל האזור.

שר הביטחון יואב גלנט בבית חאנון שברצועת עזה, 23 בדצמבר 2023 (צילום: אלעד מלכה)
גלנט בבית חאנון, היום (צילום: אלעד מלכה)

צריך להיות מחיר למי שנלחם נגד מדינת ישראל ועושה רצח ברוטלי של אזרחים, נשים וילדים – אנחנו מחסלים אותו. לא מדובר פה על איזה דבר קטן, אלא על משהו קיומי מבחינת התפיסה. זה מקרין על הסביבה כי לכולם יש 'גוגל מאפ' ואפשר לעשות 'גזור, הדבק' מעזה ולראות מה קורה בביירות. וזה גם משפיע.

תשמרו על עצמכם, תמשיכו לעשות את העבודה. ואנחנו ביחד, גם בני, גם אני וגם כל חברי הקבינט מאוחדים במתן גיבוי וסיוע לאנשי המילואים, זה יבוא לידי ביטוי בקרוב, גם בצד הכלכלי וגם בדברים נוספים. כי בסופו של עניין, אם היו כאלה שהיו להם שאלות לפני חודשיים-שלושה אם צריך מערך מילואים כזה גדול – אני חושב שהיום אין להם שאלות, בשום מקום במדינה.

שר הביטחון יואב גלנט והשר בני גנץ בבית חאנון שברצועת עזה, 23 בדצמבר 2023 (צילום: אלעד מלכה)
גלנט וגנץ בבית חאנון, היום (צילום: אלעד מלכה)

השר גנץ –

אני רוצה להודות לכם בשם כל אזרחי ישראל. המערכה הזו היא מהיותר חשובות שמדינת ישראל חוותה, היא משרתת גם את תושבי הדרום וגם מקרינה לזירות אחרות, אני בטוח שנסראללה מסתכל על מה שקורה פה והוא לא רוצה את זה אצלו.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.