JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל הודיע כי 5 חטיבות לוחמות ישוחררו מהתמרון הקרקעי ברצועת עזה | זמן ישראל

צה"ל הודיע כי 5 חטיבות לוחמות ישוחררו מהתמרון הקרקעי ברצועת עזה

אופטימיות זהירה בצה"ל בעקבות הירידה במספר השיגורים מרצועת עזה: בהתאם להערכת מצב והתפתחות הלחימה בעזה, צה"ל החליט לשחרר 5 חטיבות לוחמות מהתמרון הקרקעי ברצועה. זאת לאחר ירידה משמעותית של כ-80% בהיקפי שיגורי הרקטות מרצועת עזה לשטח ישראל בחודש האחרון.

בין החטיבות שישוחררו 3 חטיבות הכשרה – חטיבה 460 (הכשרות שריון), חטיבה 261 (בה"ד 1, בית הספר לקצינים) וחטיבה 828 (ביסל"ח, בית הספר למ"כים ומקצועות החי"ר).

שתי חטיבות נוספות הן חטיבות מילואים: חטיבה 551 וחטיבה 14 – שמשוחררות מהלחימה בשלב זה כדי להחזיר כמה שיותר אנשי מילואים למשק.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.