JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הסנאטור לינדזי גראהם: יש לישראל חלון עד יוני להסכם נורמליזציה עם סעודיה | זמן ישראל

הסנאטור לינדזי גראהם: יש לישראל חלון עד יוני להסכם נורמליזציה עם סעודיה

הסנאטור האמריקאי לינדזי גראהם אמר לאחר שנפגש עם ראש הממשלה בנימין נתניהו כי לישראל יש חלון עד יוני לביצוע הסכם נורמליזציה עם סעודיה, שייסגר עם עליית ההילוך של מערכת הבחירות לנשיאות ארה"ב.

"המערכה הצבאית להשמדת חמאס אינה עומדת בסתירה לנורמליזציה", אמר. "הדבר הגרוע ביותר עבור סעודיה וכל השאר באזור הוא שהחמאס ישרוד. אין שום סיכוי שבן סלמאן או מישהו אחר יכולים להתמודד עם עתיד טוב יותר עבור הפלסטינים אם חמאס עדיין שם".

לאחר ביקורו בישראל גראהם טס לפגישה עם יורש העצר הסעודי מוחמד בן סלמאן. לדבריו, הוא יסביר ליורש העצר כי עסקת נורמליזציה עם ישראל היא שתשכנע משקיעים ותיירים אמריקאים שסעודיה היא מדינה בטוחה. "אני לא יכול לעשות טיול לערב הסעודית עכשיו בדרום קרולינה", טען. "אבל אם יכירו בישראל זה ישנה הכל".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.