עשרות אלפי מפגינים תימנים יצאו לכיכר סבן – אחת הכיכרות הגדולות בצנעא – כדי להביע את זעמם על התקפות ארה"ב-בריטניה הלילה נגד עמדות החות'ים בתימן.
המפגינים יצאו לרחוב כדי לומר שהם הולכים להמשיך בהפגנות התמיכה בחות'ים וגם לקרוא לחות'ים להמשיך בפעילותם בים האדום כדי להפעיל לחץ נוסף על ישראל להסיר את המצור על האנשים בעזה ולסיים את המלחמה.
המפגינים הבהירו שעות ספורות לאחר ההתקפות שהם לא מפחדים מהתקיפות האוויריות. הם נחושים להמשיך במחאותיהם ובתמיכתם בעם הפלסטיני למרות כל האיומים של ארה"ב ובריטניה. התימנים מקווים שהקהילה הבינלאומית תוכל לשים קץ ללחימה בעזה.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו