שר החוץ הרוסי שוחח עם מקביליו באיראן, טורקיה ולבנון על המצב בעזה
שר החוץ של רוסיה, סרגיי לברוב, נפגש עם עמיתים מאיראן, טורקיה ולבנון לקראת ישיבת מועצת הביטחון של האו"ם על המצב במזרח התיכון.
לברוב ושר החוץ האיראני, חוסיין אמירבדולהיאן, הסכימו על הצורך בהפסקת אש מהירה בעזה ועל התנאים למתן סיוע הומניטרי לאזרחים, כך אמר משרד החוץ הרוסי. "הובע דאגה כללית מהמצב המתוח בים האדום, שמדרדר בחדות", נמסר.
על פי סדר היום של האו"ם, מועצת הביטחון אמורה לדון "במצב במזרח התיכון, כולל השאלה הפלסטינית". לברוב אמר שרוסיה תציע "מאמצים קולקטיביים" לפתור את המשבר במזרח התיכון.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו