JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ועדת השרים לחקיקה אישרה: ישללו קצבאות ילדים שנמצאים במעצר בשל עבירת טרור | זמן ישראל

ועדת השרים לחקיקה אישרה: ישללו קצבאות ילדים שנמצאים במעצר בשל עבירת טרור

ועדת השרים לחקיקה אישרה את הצעת החוק הקובעת כי ישללו קצבאות ילדים שנמצאים במעצר בשל עבירת טרור. ההצעה תובא לקריאה טרומית במליאה ביום רביעי.

בהצעת החוק של ח"כ אריאל קלנר, ביוזמה משותפת עם שר המשפטים יריב לוין ושר העבודה יואב בן צור, מוצע כי תישלל הזכאות לקצבת ילדים עבור קטין שנמצא במעצר בשל עבירת טרור. לפי ההצעה, ילד שהורשע בעבירת טרור ונגזר עליו עונש מאסר בגין עבירה זו, הוריו לא יקבלו עבורו קצבאות ילדים, כל זמן שהוא מרצה את עונשו.

שר המשפטים לוין מסר: "הצעת החוק באה לשים סוף לאבסורד לפיו מי שהורשעו במעשי טרור יקבלו קצבאות ילדים מהמדינה. הגיע הזמן להפסיק לחלק מתנות לטרור."

שר העבודה בן צור: "מול הטרור יש לנהוג ביד ברזל ואפס סובלנות, הצעת החוק לשלילת קצבאות להורים לילדים שהורשעו במעשי טרור, היא עוד נדבך בסנקציות הכלכליות ובמלחמה העיקשת והבלתי מתפשרת שאנחנו מנהלים מול הטרור, מה שהיה לא יהיה יותר".

ח"כ אריאל קלנר: "המציאות בה אויבי המדינה שפועלים נגדה באמצעות טרור מקבלים את כספי משלמי המיסים, אותם הם מנסים לרצוח חייבת להיפסק. מלבד הצדק, הצעת החוק תהווה תמריץ לא לעסוק בטרור ותשים סוף למציאות הבלתי נסבלת והאבסורדית שמתרחשת היום".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.