JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מזכ"ל האו"ם רוצה "חקירה מהירה ויעילה" של טענות ישראל כלפי אונר"א | זמן ישראל

מזכ"ל האו"ם רוצה "חקירה מהירה ויעילה" של טענות ישראל כלפי אונר"א

מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרש נפגש עם ראש מדור החקירות הפנימיות של האו"ם ודן עימו על חקירת ההאשמות הישראליות נגד עובדי אונר"א שלטענת ישראל השתתפו בטבח ה-7 באוקטובר, ואמר כי החקירה "תיעשה במהירות וביעילות האפשרית", כך מסר דובר האו"ם.

גוטרש "עסק בקשר עם הנהגת אונר"א ותורמים לאונר"א" והוא יארח פגישה עם תורמים גדולים של אונר"א בניו יורק ביום שלישי, הוסיף דובר האו"ם סטפן דוז'ריק, שציין כי ישראל לא מסרה רשמית לאו"ם את המסמכים בדבר ההאשמות נגד צוות אונר"א.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.