JavaScript is required for our website accessibility to work properly. חטיבת המילואים 55 יצאה מחאן יונס והוחלפה בכוחות אחרים | זמן ישראל

חטיבת המילואים 55 יצאה מחאן יונס והוחלפה בכוחות אחרים

דובר צה"ל עדכן כי חטיבת המילואים 55 יצאה מחאן יונס והוחלפה בכוחות אחרים בגזרה. פעילות החטיבה כללה איתור והשמדה של כ- 70 פירים, היתקלויות וחיסול מחבלים.

בהודעה נמסר כי בחודשיים האחרונים, צוות הקרב של חטיבה 55 פעל במרחב חאן יונס. החטיבה איתרה והשמידה פירים, אמצעי לחימה רבים וחיסלה מספר רב של מחבלים.

במסגרת פעילות הכוחות במרחב, איתרו הלוחמים בשבועות האחרונים שני אתרי שיגור בהם השתמשו מחבלי ארגון הטרור חמאס ושיגרו טילים אל עבר שטח מדינת ישראל.

בהתקפה נוספת, צוותי הצלפים של החטיבה זיהו מספר חוליות מחבלים והצליחו לחסלם. כמו כן, בהתקלות נורה על הכוח RPG, הכוח השיב בירי לכיוון המבנה ממנו בוצע הירי. בהתקלות זו נהרג הלוחם גדעון אילני ז"ל.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.