שר החוץ ישראל כ"ץ קיבל את פניו של נשיא ארגנטינה חאבייר מיילי, שהכריז על העברת שגרירות ארגנטינה לירושלים. כ"ץ הודה לנשיא מיילי על תמיכתו במדינת ישראל ועל בואו לחזק את העם היהודי ומדינת ישראל מול מתקפת החמאס.
כ"ץ הודה לנשיא על הכרתו בירושלים כבירת ישראל והוסיף כי כעת, עם הגעתו למדינת ישראל, זה הזמן להכריז על העברת שגרירות ארגנטינה לירושלים. בתגובה, הודיע הנשיא מיילי על החלטתו להעביר את שגרירות ארגנטינה לירושלים.
שר החוץ ישראל כ"ץ לנשיא מיילי: "אתה אדם ערכי שמחויב רק לאמת ולא פלא שבחרת להגיע מיד לישראל לתמוך בנו במאבק הצודק להגנתו של העם היהודי מול מרצחי החמאס. מודה לך על הכרתך בירושלים כבירת ישראל ועל הכרזתך כעת על העברת שגרירות ארגנטינה לירושלים בירת העם היהודי ומדינת ישראל. ברוך הבא לישראל אדוני הנשיא".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו