JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אוסטין שוחח הלילה עם גלנט על המו״מ ועל פעולה ברפיח | זמן ישראל

אוסטין שוחח הלילה עם גלנט על המו״מ ועל פעולה ברפיח

שר הביטחון האמריקאי לויד אוסטין שוחח בטלפון עם שר הביטחון יואב גלנט ודן עמו במשא ומתן לשחרור החטופים ובפעולת צה"ל בחאן יונס. על פי הודעת הפנטגון אוסטין אמר לגלנט כי לפני כל פעולה של צה"ל ברפיח ישראל צריכה להבטיח שחיי אזרחים לא ייפגעו ושתהיה אפשרות להעביר סיוע הומניטארי לעזה.

שר הביטחון יואב גלנט ושר ההגנה של ארצות הברית לויד אוסטין במחנה רבין שבתל אביב, 13 באוקטובר 2023 (צילום: W.G. DUNLOP / AFP)
שר הביטחון יואב גלנט ושר ההגנה של ארצות הברית לויד אוסטין במחנה רבין שבתל אביב, 13 באוקטובר 2023 (צילום: W.G. DUNLOP / AFP)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.