ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר היום (חמישי) ביחידת האלפיניסטים ובחטיבה 188 בהר החרמון. נתניהו קיבל סקירה מבצעית ממפקד אוגדה 210, תת-אלוף ציון רצון, וממפקד יחידת האלפיניסטים, סגן אלוף במילואים מ', ושוחח עם המפקדים על פעילותם המבצעית בגזרה. לאחר מכן נפגש ראש הממשלה עם מפקדי ולוחמי יחידת האלפיניסטים וחטיבה 188 ושמע מהם על פעילותם והתייצבותם בגזרה מתחילת המלחמה ועל נכונותם להמשך הלחימה.
נתניהו ללוחמים –
אנחנו בעצם בקרב מעזה ורפיח ועד החרמון, ובאמצע גם נלחמים בטרור ברחבי הארץ, כמו שקרה היום. אני רוצה לשלוח קודם כל תנחומים למשפחה של הנרצח, וכמובן, איחולי החלמה לפצועים.
בדרום יש לנו יעד אחד פשוט – זה ניצחון מוחלט. אנחנו בדרך לחיסול החמאס וגם לשחרור החטופים שלנו. אנחנו לא נרפה עד שנשיג ניצחון מוחלט.
בצפון יש לנו יעד פשוט – להחזיר את התושבים. כדי להחזיר את התושבים אנחנו צריכים להחזיר את תחושת הביטחון וכדי להחזיר את תחושת הביטחון צריכים להחזיר את הביטחון – וזה יושג. לא נרפה מזה. נשיג את זה באחת משתי דרכים: בדרך צבאית – אם נידרש; בדרך מדינית – אם יתאפשר. אבל בכל מקרה חזבאללה צריכים להבין – אנחנו נחזיר את הביטחון. אני מקווה שהמסר הזה ייקלט שם.
אל נתניהו התלוו ראש הסגל צחי ברוורמן, ראש המטה לביטחון לאומי צחי הנגבי, מנכ"ל משרד ראש הממשלה יוסי שלי והמזכיר הצבאי אלוף אבי גיל.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו