JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לוחמי צוות הקרב של חטיבה 401 חיסלו מעל 30 מחבלים ביממה האחרונה | זמן ישראל

לוחמי צוות הקרב של חטיבה 401 חיסלו מעל 30 מחבלים ביממה האחרונה

מדובר צה"ל נמסר כי כחלק מפעילות אוגדה 162 בשכונת זייתון שבצפון רצועת עזה, לוחמי צוות הקרב של חטיבה 401 ממשיכים לפעול ולהילחם במרחב, ובסיוע כוחות חיל האוויר, ביממה האחרונה חוסלו כ-30 מחבלים שפעלו בסמוך לכוחות במרחב. באחת הפעילויות, מכלול האש של החטיבה הכווין מטוס קרב שתקף וחיסל צלף במבנה סמוך ללוחמים.

במרכז הרצועה, צוות הקרב של חטיבת הנח"ל חיסל מעל עשרה מחבלים ביממה האחרונה. בפעילות שביצעו הלוחמים במרחב זיהו הכוחות חוליית מחבלים חמושה נעה לעברם וחיסלו אותה. במרחב חאן יונס, זיהו לוחמי יחידה 414 מחבל חמוש במטול RPG. כוחות מהיחידה עקבו אחר המחבל והכווינו כלי טיס למקום שתקף וחיסל אותו.

במערב חאן יונס, לוחמי צוות הקרב של חטיבה 7 חיסלו מספר מחבלים באמצעות ירי טנקים וצלפים. בנוסף, מכלול האש החטיבתי הכווין מטוס קרב שתקף מבנה בו שהו שני מחבלים, בתום התקיפה זוהו פיצוצי משנה של אמצעי הלחימה הרבים שהיו ברשות המחבלים.

במסגרת פעילות לוחמי צוות הקרב של חטיבת הצנחנים במערב חאן יונס, חיסלו הלוחמים מספר מחבלים ביניהם שני מחבלים חמושים אשר חוסלו מטווח קרוב.
בפשיטה על תשתיות טרור במרחב, איתרו הכוחות חלקי נשק לצד רימונים, תחמושת וציוד צבאי.ֿ

בפעילויות נוספות במרחב, לוחמי צוות הקרב של חטיבת גבעתי זיהו שני מחבלים בתצפית על הכוחות במהלך פשיטה על יעדי טרור, וירו לעברם. במארבים נוספים שביצעו הכוחות, חוסלו מחבלים נוספים. מכלולי האש של חטיבת גבעתי וצנחנים חיסלו ביממה האחרונה יחד עם כוחות חיל האוויר, חוליות מחבלים חמושות שנעו ופעלו סמוך לכוחותינו במערב חאן יונס.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.