JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לוחמי צוות הקרב של חטיבת הנח״ל ממשיכים בלחימה במרכז הרצועה | זמן ישראל

לוחמי צוות הקרב של חטיבת הנח״ל ממשיכים בלחימה במרכז הרצועה

הלחימה בעזה: מדובר צה"ל נמסר הבוקר כי לוחמי צוות הקרב של חטיבת הנח"ל ממשיכים בלחימה במרכז הרצועה, ובמהלך היממה האחרונה, סגרו הכוחות מעגל על כ-15 מחבלים באמצעות ירי צלפים, קרבות פנים אל פנים ותקיפות חיל האוויר.

תקיפות ברחבי רצועת עזה (וידאו: דובר צה"ל)

מכלול האש החטיבתי זיהה חוליית מחבלים מוציאה חפצים שנחשדו כאמצעי לחימה מתוך מבנה צבאי השייך לארגון הטרור חמאס במרחב. לאחר מכן זוהו המחבלים ממשיכים לפעול במרחב, כלי טיס תקף אותם בתגובה. באירוע נוסף, כלי טיס תקף חולייה נוספת שזוהתה מתצפתת על הלוחמים במרחב.

ביממה האחרונה, עוצבת הקומנדו פעלה בתוך שכונת 'חמד' שבדרום הרצועה. הכוחות פשטו על מספר דירות בהן נעשה שימוש לצרכי טרור, עצרו מחבלי חמאס ואיתרו נשקים, מחסניות וציוד צבאי נוסף.  בפעילות הכוחות, שוגר טיל נ"ט לעבר לוחמי חטיבת גבעתי ללא נפגעים. זמן קצר לאחר הירי, הלוחמים זיהו מחבל נע במרחב ממנו בוצע השיגור ולאחר מעקב מדויק, המחבל חוסל מטווח קרוב על ידי לוחמי יחידת מגלן.

פעילות צה"ל ברצועת עזה, מרץ 2024 (צילום: דובר צה
פעילות צה"ל ברצועת עזה, מרץ 2024 (צילום: דובר צה"ל)

במרחב אל-קרארה שבעיר חאן יונס, לוחמי צוות הקרב של חטיבת ביסל"ח (828) תקפו מחבלים יחד עם כוחות חיל האוויר ובאמצעות ירי צלפים וטנקים. לוחמי זרוע הים שפעלו בצפון הרצועה הכווינו מסוק קרב שתקף והשמיד כלי שיט ששימש את ארגוני הטרור במרחב.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.