JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: המשלחת הישראלית תצא לקטאר רק מחר - כי נתניהו מעכב את דיון הקבינט | זמן ישראל

דיווח: המשלחת הישראלית תצא לקטאר רק מחר - כי נתניהו מעכב את דיון הקבינט

בחדשות 13 דווח כי שרים בקבינט ניסו להשיג בשעות האחרונות את נתניהו בדרישה לקיים דיון קבינט בעניין החטופים – אך עד לרגע זה לא נענו. גורם בלשכת נתניהו אומר כי אין כוונה בשלב זה לכנס הערב דיון קבינט. מדובר בדיון דרמטי שכן בו הדרג המדיני אמור לקבוע את המנדט לצוות המו"מ הישראלי, שהתעתד לצאת לקטאר מחר להמשך המו"מ בעקבות תשובת חמאס.

לפי הדיווח, גורמים המעורים היטב במו"מ אומרים כי עד שנתניהו לא יכנס את הדיון – המשלחת, בראשות ראש המוסד ברנע, לא תצא לקטר. אותם גורמים מותחים ביקורת על מריחת הזמן של נתניהו ואומרים "יש דרכים אחרות לנהל מו"מ קשוח, צריך לקבוע את המנדט ולהניע את המו"מ. הדיון הזה צריך להתנהל עוד הערב".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.