JavaScript is required for our website accessibility to work properly. כוחות הביטחון התנקשו במחבל שרצח את מאיר תמרי בשנה שעברה | זמן ישראל

כוחות הביטחון התנקשו במחבל שרצח את מאיר תמרי בשנה שעברה

צה"ל ושב"כ הודיעו הערב (רביעי) שהם התנקשו באזור ג'נין בחייו של פעיל הג'יהאד האסלאמי אחמד ברכאת, שביצע בחודש מאי האחרון את פיגוע הירי בחרמש, שבו נרצח מאיר תמרי. ברכאת נהרג בתקיפה שבוצעה על ידי כלי טיס של זרוע האוויר. ברכב שבו שהה ברכאת כשהותקף נכחו שלושה מחבלים נוספים, ביניהם מחמד חוואשין, מפקד תשתית הטרור של הג'יהאד האסלאמי בג'נין, שנפגע בתקיפה.

מצה"ל ומשב"כ נמסר שברכאת וחוואשין "קידמו גם בימים אלו פעולות טרור משמעותיות". עוד נמסר שהם הכווינו את פיגוע המטען נגד כוחות צה"ל ב-8 במרץ באזור צומת חומש, שבו נפצעו שבעה חיילים. הם גם עמדו מאחורי הניסיון שסוכל להכניס מפגע לישראל ב-11 במרץ.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.