JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל תקף מבנים צבאיים ועמדת תצפית של חזבאללה במספר מוקדים לאורך הגבול | זמן ישראל

צה"ל תקף מבנים צבאיים ועמדת תצפית של חזבאללה במספר מוקדים לאורך הגבול

דובר צה"ל עדכן כי צה"ל תקף מבנים צבאיים ועמדת תצפית של ארגון הטרור חזבאללה במספר מוקדים לאורך הגבול.

כוח צה"ל מיחידה 869 זיהה באמצעות רחפן לפני זמן קצר מחבל שנכנס למבנה צבאי של ארגון הטרור חיזבאללה בכפר כילא שבדרום לבנון, מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו את המבנה.

בא-נקורה ועייתא א-שעב מטוסי קרב תקפו מבנים צבאיים של ארגון הטרור. באלחיאם הותקפה עמדת תצפית של הארגון.

כמו כן, במהלך היום זוהו מספר שיגורים משטח לבנון לעבר מרחב הר דב, מרגליות ושומרה ובשעות הצהריים התקבל דיווח על שברי כלי טיס בשני מוקדים במרחב כפר בלום. אין נפגעים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.