JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הרצוג: "הכול מתחיל ונגמר ביחיא סנוואר" | זמן ישראל

הרצוג: "הכול מתחיל ונגמר ביחיא סנוואר"

נשיא המדינה יצחק הרצוג אמר היום (שלישי) שאין ברירה, אלא להמשיך במלחמה. לדבריו, "הכול מתחיל ונגמר ביחיא סנוואר" ויש להביאו "חי או מת כדי שנוכל לראות את החטופים בבית". הרצוג אמר את הדברים בטקס חניכת קמפוס מובילאיי בירושלים.

דברי הרצוג

אגיד כמה מילים בנוגע למשא ומתן לשחרור החטופים: המציאות היא כזו – ועל העולם ועלינו להפנים זאת: הכול מתחיל ונגמר ביחיא סנוואר. הוא שהחליט על טבח השבעה באוקטובר, הוא שמחפש מאז לשפוך דם של חפים מפשע, הוא ששואף לחמם את הגזרה האזורית, לחרב את הרמדאן, לעשות הכול כדי לחרב את החיים המשותפים, בארצנו ובאזור כולו, לסכסך אותנו בתוך עצמנו ובעולם כולו. הוא שמחפש להפעיל טרור ועל העולם כולו ועל האזור כולו לדעת שהאחריות היא רק אצלו וזה לא ילך לו! אנחנו לא ניתן לו.

ברגע הזה עלינו להיות מאוחדים ומלוכדים. ישראל עושה כל מאמץ כדי להשיב את החטופים הביתה. עושה כל מאמץ בדרכים רבות ומגוונות.

בסופו של דבר אין ברירה, צריך להמשיך במלחמה, וצריך להביא את סנוואר חי או מת כדי שנוכל לראות את החטופים בבית.

אני מחזק מכאן את משפחות החטופים, ואומר להם: מדינת ישראל תעשה הכול כדי להחזיר אותם הביתה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.