ראש שב"כ רונן בר אמר לבכירי הארגון כי סבב מינויים נרחב של בכיריו יתקיים אחרי רמדאן. בכאן מדווחים כי כל המינויים יהיו מינויי קבע שייכנסו לתוקף בקיץ, והם צפויים להיות חלק מההנהלה הבכירה של הארגון.
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' מסר בתגובה לפרסום כי הוא מתנגד למהלך וכי על ראש הממשלה בנימין נתניהו לעצור אותו. לדבריו, "מערכת הביטחון זקוקה לרענון של תפיסות כמו אוויר לנשימה. לא יכול להיות שאותם אלה שהיו אחראים לכישלון המודיעיני הכי חמור בתולדות המדינה יעצבו עכשיו את שדרת הפיקוד לשנים קדימה בצלמם ובדמותם ועל בסיס אותן קונספציות שקרסו.
"לא יתכן שמערכת הביטחון תתנהג כאילו לא קרה כלום ותמשיך בדיוק אותו דבר – במינויים, בתפיסות, ובתקציב. יש להם גיבוי מלא מאיתנו לניהול המלחמה אבל לא לעיצוב המערכת לשנים הבאות. ראש הממשלה חייב לעצור את סבב המינויים של הבכירים בשב"כ".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו