JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו: "הניצחון הוא בהישג יד; זה קרוב מאוד" | זמן ישראל

נתניהו: "הניצחון הוא בהישג יד; זה קרוב מאוד"

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש היום (חמישי) עם 15 חברי קונגרס מהמפלגה הרפובליקאית ואמר להם ש"הניצחון הוא בהישג יד. זה קרוב מאוד, ואין כל תחליף לניצחון".

עוד אמר נתניהו ש"אפשר לזרז את הניצחון. אצטט מישהו שעליו כולכם שמעתם – וינסטון צ'רצ'יל. הוא אמר: "תנו לנו את הכלים ונבצע את המשימה". תנו לנו את הכלים מהר יותר – ונסיים את המשימה מהר יותר. אני מדבר על התוספת. אני מקווה שתמצאו את הדרך להעביר את זה מהר ככל האפשר".

ראש הממשלה בנימין נתניהו וחברי קונגרס מהמפלגה הרפובליקאית במשרד ראש הממשלה בירושלים, 4 באפריל 2024 (צילום: עמוס בן גרשום / לע"מ)
נתניהו וחברי קונגרס מהמפלגה הרפובליקאית במשרד ראש הממשלה בירושלים, היום (צילום: עמוס בן גרשום / לע"מ)

ראש הממשלה גם אמר לחברי המשלחת, מטעמה של איפא"ק: "יש ניסיון לאלץ אותנו, לדחוף לנו לגרון מדינה פלסטינית שתשמש כעוד מקלט לטרור, עוד מקום שיגור למתקפה, כפי שהייתה "מדינת" החמאס בעזה. הרוב המכריע של הישראלים מתנגד לדבר כזה. לא מזמן הייתה הצבעה בכנסת, 99 נגד 9".

בפגישה עם נתניהו השתתפו חברי הקונגרס מארק אלפורד, ארון בין, אריק ברליסון, לורי צ'אבס-דרימר, חואן סיסקומני, אלי קריין, סקוט פיצג'רלד, ראסל פריי, תומאס קין ג'וניור, ג'ן קיגאנס, קווין קיילי, ניק לנגוורת'י, סלסט מלוי, דריק ואן אורדן ורודי יקים. לצד נתניהו לקחו חלק במפגש השר לעניינים אסטרטגיים רון דרמר, ראש המטה לביטחון לאומי צחי הנגבי, ראש הסגל צחי ברוורמן והיועץ המדיני אופיר פלק.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.