הבית הלבן: ביידן אמר לנתניהו שעל ישראל לנקוט בצעדים להבטיח את ביטחון עובדי הסיוע
הבית הלבן מסר שבשיחתו עם ראש הממשלה בנימין נתניהו הנשיא ג'ו ביידן אמר שלא ניתן לקבל את הפגיעה בעובדי סיוע ואת המצב ההומניטרי ברצועת עזה. ביידן אמר שעל ישראל לנקוט בצעדים קונקרטיים להבטחת ביטחונם של עובדי הסיוע ולטיפול בסבל של האוכלוסייה. ביידן אמר שהמדיניות האמריקאית תיקבע על פי ההערכה של ארצות הברית את הצעדים המידיים שתנקוט ישראל.
עוד נמסר שביידן הדגיש שהפסקה מיידית של הלחימה חיונית לשיפור המצב ההומניטרי וכדי להגן על חפים מפשע. הנשיא גם דחק בראש הממשלה להסמיך את הנושאים ונותנים מטעם ישראל להגיע ללא דיחוי להסכם לשחרור החטופים.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו