JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ראש המוסד לשעבר דני יתום מאשים את נתניהו במניעת החזרת בני ערובה | זמן ישראל

ראש המוסד לשעבר דני יתום מאשים את נתניהו במניעת החזרת בני ערובה

הארץ מדווחים כי המשטרה חילקה עלוני אזהרה למפגינים נגד הממשלה בקיסריה, בהם נכתב כי "חופש הביטוי וההבעה הוא זכותו הבסיסית של כל כאדם", ופורטו סעיפים מחוק העונשין שבהם מוגדרות העבירות "התקהלות אסורה" ו"התפרעות". כך למשל, כתבה המשטרה בעלון כי "התקהלות אסורה שהתחילו לבצע בה את מטרתה בהפרת השלום שיש בה כדי להטיל אימה על הציבור, הרי זו התפרעות, והמשתתף בהתפרעות דינו מאסר שנתיים".

בחודש שעבר דווח כי מפקד מחוז חוף דני לוי החל לקיים ערוץ תקשורת מול השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר לאחר שנכנס לתפקידו מכיוון שהוא מעוניין להתמנות למפכ"ל.

בהפגנה, ראש המוסד לשעבר דני יתום האשים את ראש הממשלה בנימין נתניהו במניעת החזרת בני ערובה מעזה במהלך עצרת מחאה ליד ביתו של נתניהו בקיסריה. "הרסת את האחדות שלנו, שהייתה הסיכוי היחיד להצלחה", אמר יתום "אם יש לך שמץ של פטריוטיות, תתפטר".

יתום האשים את נתניהו כי הוא מאריך את משך המלחמה בעזה משום ש"נדמה לו שכל עוד רועמים התותחים קל יותר למסמס את משפטו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.