ראש האופוזיציה, ח"כ יאיר לפיד, אמר בדיון פגרה מיוחד במליאה: "אני רוצה לומר פה משהו לידידיי בני גנץ וגדי איזנקוט. אני מאמין להם שהם יושבים בממשלה כי הם חושבים שזו הדרך הנכונה להשפיע, אבל זו לא הדרך הנכונה להשפיע.
"בני גנץ אולי יהיה ראש הממשלה" – יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד קרא לשרים בני גנץ וגדי איזנקוט לעזור להפיל את הממשלה: "הם יהיו לא רק משפיעים, אלא מכריעים"@yairlapid @YeshAtidParty @gantzbe @eisenkotgadi pic.twitter.com/MCUPLAJli7
— ערוץ כנסת 99 (@KnessetT) April 15, 2024
"הדרך להשפיע היא שהם יעזרו לנו להפיל את הממשלה הזו ונקים ממשלה ובממשלה הזו הם ישפיעו הרבה יותר. בני גנץ אולי יהיה ראש הממשלה, אין אזרח שלא יברך שאיזנקוט יהיה שר הביטחון של ישראל. זו הדרך להשפיע. זו הדרך ליצור פה מציאות אחרת. מול האמריקאים, מול הכלכלה מול הביטחון. מול כל מה שמעסיק אותנו בימים האלה.
"כל פעם מפרסמים לנו את ההצעה החדשה שהם הציעו בקבינט ואף אחד לא הקשיב להם. הם יכולים באמת להשפיע על גורלה של המדינה הזו באופן חיובי, מהותי ועמוק. כל מה שהם צריכים לעשות זה לעזור לנו להפיל את הממשלה הזו. אין ספק שבממשלה הבאה הם יהיו אנשים לא רק משפיעים אלא מכריעים בגורלה של ישראל. אנו יודעים לנהל מדינה. עשינו את זה טוב בהרבה מהממשלה הזו, בואו נעשה את זה שוב".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו