JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מקורבו של נתניהו התקשר אל השר איתמר בן גביר וזעם | זמן ישראל

מקורבו של נתניהו התקשר אל השר איתמר בן גביר וזעם

ב-N12 מדווחים כי מקורבו של נתניהו התקשר אל השר איתמר בן גביר וזעם עליו לאחר הציוץ שלו הבוקר (דרדל'ה). "אתה עושה נזק. עצם החזית האחידה הישראלית מביאה להרתעה נגד האיראנים", אמר.

בהמשך, אותו מקורב מתאר בפני בן גביר שבאיראן מצטטים את הדברים שלו, ואומר לו שעל כל השרים ליישר קו, ולא לייצר בקיעים. בן גביר השיב: "לפני שבעה באוקטובר אמרתם שאני לא מבין בביטחון ועדיף שאני לא אתבטא. אני לא מתכוון לשתוק גם הפעם, אל תצפו שאשתף פעולה עם הבלוף".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.