JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דני מירן, אביו של החטוף עמרי: חמאס בשל לעסקה | זמן ישראל

דני מירן, אביו של החטוף עמרי: חמאס בשל לעסקה

דני מירן נאם היום בכיכר החטופים ואמר כי הוא חש שחמאס בשל לעסקה, ופנה גם לבכירים הישראלים: "מעל במה זו אני פונה לכל מקבלי ההחלטות, כולל בן גביר וסמוטריץ' שחררו אל החבל למנהלי המשא ומתן. רק פעם אחת גלו מנהיגות. פעם אחת".

מירן הוסיף: "מה אנחנו רוצים בסך הכל? את הילדים שלנו, את האבות, את הילדות שלנו. את כולם. עמרי, אתה כל כך חסר. עלמא מזהה אותך מהתמונה שעל חולצתי. עמרי, אתה לא רואה את עלמא נעמדת ועושה את צעדיה הראשונים. רוני מזכירה לי מדי פעם, אבא בעזה, מקום שהיא לא יודעת מהו. והכי קשה להביט בעיניה של לישי, אשתך, הלוחמת בכל החזיתות".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.