אתמול (אחר הצהריים, לפי שעון ארה"ב) התקיימו הפגנות נרחבות בארה"ב נגד תמיכת ממשל ביידן בישראל במלחמתה בחמאס וחזבאללה.
בהפגנות נעצרו יותר מ-200 פעילים, ביניהם גם ג'יל שטיין, המועמדת היהודייה לנשיאות ארה"ב של מפלגת השמאל "הירוקים". שטיין הצטרפה להפגנה בקמפוס אוניברסיטת וושינגטון בסנט לואיס שבמיזורי, בדרישה שהאוניברסיטה תפסיק להשקיע בחברות שמושקעות בתעשייה ביטחונית שעובדות עם ישראל.
מאות מפגינים הפגינו בוושינגטון הבירה, סמוך לאירוע של תא כתבי הבית הלבן, במחאה על הסיקור האוהד, לטענתם, לישראל ולמלחמה. המפגינים צעקו לעבר העיתונאים "תתביישו לכם", וטענו כי "התקשורת מסתירה את הזוועות".
במתחם קמפוס של אוניברסיטת אינדיאנה בבלומינגטון נעצרו לפחות 23 מפגינים שבנו מאהל מחאה במקום וסירבו להתפנות, בחשד להסגת גבול. האוניברסיטה טענה כי הזהירה את המפגינים לפני שהזעיקה את המשטרה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו