JavaScript is required for our website accessibility to work properly. גרסת נהגו של בן גביר: מי שהתעלם ונכנס כעיוור לתוך הצומת זה הנהג הפוגע | זמן ישראל

גרסת נהגו של בן גביר: מי שהתעלם ונכנס כעיוור לתוך הצומת זה הנהג הפוגע

החלה חקירתו של משה אייכנשטיין, הנהג של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר שעבר בסוף השבוע באור אדום – וגרם לפציעתם של 4 בני אדם, בהם השר ובתו. עו"ד שוש חיון, שמייצגת את אייכנשטיין, מסרה ל-ynet: "משה פעל בהתאם להנחיות שהוא קיבל (…) הוא עמד בכל כללי הזהירות, עצר בכניסה לצומת, זחל בצומת.

שוטרים וגורמי סיוע בזירה ברמלה שבה אירעה תאונת הדרכים, שבה היה מעורב השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, 26 באפריל 2024 (צילום: Jamal Awad/FLASH90)
שוטרים וגורמי סיוע בזירה ברמלה שבה אירעה תאונת הדרכים, שבה היה מעורב השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, 26 באפריל 2024 (צילום: Jamal Awad/FLASH90)

"למעשה יש גם רכב מסחרי שראה אותו ושמע אותו, אי אפשר שלא לשמוע. היו סירנות מכל השיירה של הרכבים, הוא צפר בכניסה לצומת ואכן יש רכב מסחרי שרואים בכל הסרטונים שעוצר. הנהג הפוגע בחר להתעלם מהרכב שעצר בצומת, עקף אותו ונכנס במהירות אדירה ברכב של השר ופגע בו".

לטענת חיון, "מי שלמעשה התעלם ונכנס כעיוור לתוך הצומת זה הנהג הפוגע – הוא נכנס במהירות אדירה. הוא פגע ברכב שמשקלו זה רכב משוריין 4 טון בעוצמה מטורפת, לא היה לאף אחד סיכוי. דברים קורים בכביש, הייתה יכולה להיות באותו מקרה ילדה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.