JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לפיד בהפגנה: "המדינה צריכה בחירות עכשיו" | זמן ישראל

לפיד בהפגנה: "המדינה צריכה בחירות עכשיו"

ראש האופוזיציה יאיר לפיד בהפגנה בהרצליה: "המדינה לא צריכה עוד טקס יום העצמאות של מירי רגב עם נאום של נתניהו, היא צריכה בחירות עכשיו".

מדבריו:

"אף אחד לא ישכנע אותי שאין אלטרנטיבה. אף אחד לא ישכנע אותי שהממשלה האיומה והקיצונית הזו היא הדבר הכי טוב שהמדינה הזו יכולה להציע לאזרחיה. בגלל זה אנחנו צריכים בחירות עכשיו!

"כל הסיפור של מדינת ישראל, הוא שאנחנו תמיד יודעים לחזור. השבוע נציין את יום הזכרון, את יום העצמאות. אני מודה שאין לי מצב רוח לחגוג השנה, אבל השבוע הזה הוא תזכורת: אנחנו יודעים לחזור. מהמקומות הכי קשים. תמיד חזרנו, ותמיד חזרנו טובים יותר, וזה מה שנעשה גם הפעם.

"אלו ימים קשים. הקשים ביותר שהיו לנו. והדבר שהמדינה הזו זקוקה לו יותר מכל, זה לא עוד טקס של מירי רגב עם נאום מוקלט של נתניהו. מה שהמדינה צריכה זה ששניהם ייצאו מחיינו. מה שהמדינה באמת צריכה הם אנשים שלא מתייאשים. זה אתם, אתם פה הערב כי אתם האנשים שלא מתייאשים.

"התפקיד שלי לעשות הכל כדי שברגע הנכון הכוח הזה שלכם יהפוך לשינוי פוליטי. אני מתחייב בפניכם, אני נשבע בפניכם, אנחנו נמשיך לעבוד עד שזה יקרה. מאחורי הקלעים, לפני הקלעים, זה יקרה. הממשלה הזו תיפול, הממשלה הזו לא תחזיק מעמד, אנחנו נשלח אותם הביתה!".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.