JavaScript is required for our website accessibility to work properly. כוחות אוגדה 98 ממשיכים בלחימה במרחב ג'באליה, עד כה מעל 150 מחבלים חוסלו | זמן ישראל

כוחות אוגדה 98 ממשיכים בלחימה במרחב ג'באליה, עד כה מעל 150 מחבלים חוסלו

דובר צה"ל עדכן כי כוחות אוגדה 98 ממשיכים בלחימה במרחב ג'באליה, עד כה מעל 150 מחבלים חוסלו; במקביל, כוחות אוגדה 162 ממשיכים בלחימה במרחב רפיח.

בהודעה נמסר כי כוחות אוגדה 162 ממשיכים בלחימה במרחב מזרח רפיח, לוחמי צוות הקרב של עוצבת הקומנדו פשטו במהלך הלילה על מרחב נוסף במזרח רפיח.
הלחימה של עוצבת הקומנדו מתבססת על מודיעין מדויק ומתמקדת בתשתיות טרור צפופות במרחב.

הכוחות נכנסו לפעולה הלילה באזור לאחר כיתור המרחב ותקיפה של עשרות מטרות צבאיות של ארגון הטרור חמאס על ידי חיל האוויר.

חיילי קומנדו נכנסים לפעילות ברפיח, מאי 2024 (צילום: דובר צה"ל)
חיילי קומנדו נכנסים לפעילות ברפיח, מאי 2024 (צילום: דובר צה"ל)

במקביל, לוחמי צוות הקרב של חטיבות 401 וחטיבת גבעתי ממשיכים בפעילות במרחב מזרח רפיח וביממה האחרונה הלוחמים חיסלו מספר חוליות מחבלים שפעלו בסמוך אליהם במרחב. במהלך פשיטות ממוקדות של הכוחות, אותרו אמצעי לחימה רבים ופירים תת קרקעיים.

בצפון הרצועה, כוחות אוגדה 98 ממשיכים בלחימה בלב מחנה ג'באליה, עד כה הכוחות בשיתוף חיל האוויר חיסלו למעלה מ-150 מחבלים, תקפו מספר משגרים ואיתרו עשרות רקטות, חלקן ארוכות טווח. לוחמי חטיבת הצנחנים פשטו על תשתיות טרור רבות במחנה, חיסלו ועצרו עשרות מחבלים.

לוחמי צוות הקרב של חטיבות 7 ו-460 פועלים במרחב ופושטים על תשתיות טרור רבות במרחב המחנה. במסגרת הפעילות הלוחמים עצרו מספר מחבלים שניסו להימלט בחסות אוכלוסיה אזרחית ואיתרו אמצעי לחימה בצמוד לבתי ספר ומחסות הומניטרים.

אמש אוגדה 99 השלימה את פעילותה במרחב שכונת זייתון, לוחמי צוות הקרב של חטיבה 2 חיסלו מספר מחבלים ואיתרו והשמידו פיר מבצעי במרחב לאורך היממה האחרונה. לוחמי צוותי הקרב של חטיבות 2 ו679 ממשיכים בלחימה במרכז הרצועה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.