אוסטין לגלנט: פתחו דחוף את מעבר רפיח לסיוע הומניטרי
שר הביטחון האמריקאי לויד אוסטין שוחח הלילה עם מקבילו הישראלי יואב גלנט כדי לדון במצב בעזה ובתמיכת ארצות הברית בישראל. השר אוסטין חזר על התנגדויות נחרצות של ארה"ב לבקשתו המקוממת של התובע בבית הדין הפלילי הבינלאומי למתן צווי מעצר נגד מנהיגים ישראלים.
שר הביטחון יואב גלנט בפגישה עם שר הביטחון האמריקאי הגנרל לויד אוסטין בפנטגון. 26 במרץ 2024 (צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון)
המזכיר הדגיש את הצורך הדחוף להגביר את הסיוע ההומניטרי לעזה בכל המעברים הזמינים. השר אוסטין עודד את ממשלת ישראל לסיים שיחות עם מצרים לפתיחת מעבר רפיח מחדש ולחידוש זרימת הסיוע ממצרים דרך כרם שלום.
המזכיר אוסטין והשר גלנט הסכימו על הצורך בתבוסת חמאס ובשחרור דחוף של כל בני הערובה, והם דנו כיצד להביס את השרידים של חמאס ברפיח תוך מזעור הפגיעה באזרחים.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו