דובר צה"ל עדכן כי כוחות צה"ל ממשיכים בלחימה ברצועת עזה וכי הושמד אתר שיגור במרחב רפיח דקות לאחר שזוהו ממנו שיגורים אל עבר הכוחות.
בנוסף, במהלך היממה האחרונה, מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו למעלה מ-30 מטרות טרור, ביניהן תשתיות צבאיות, מחסני אמל"ח וחוליות מחבלים חמושים שהיוו איום על כוחות בשטח.
בהודעה נמסר כי כוחות אוגדה 162 ממשיכים בלחימה במרחב רפיח, במהלכה הלוחמים איתרו אמצעי לחימה רבים וחיסלו מחבלים חמושים במרחב.
בסגירת מעגל של כוחות חטיבת הנח"ל בשיתוף עם חיל האוויר השמידו אתר שיגור מספר דקות לאחר שזוהו ממנו שיגורים אל עבר הכוחות. באירוע לא היו נפגעים לכוחותינו.
עוד נמסר כי כוחות אוגדה 99 ממשיכים לפעול במרכז הרצועה, במהלך היממה האחרונה לוחמי חטיבה 2 בשיתוף חיל האוויר תקפו מחבלים שהיוו איום על הכוחות, ובפעילות של לוחמי היחידה הרב מימדית, הכוחות בשיתוף חיל האוויר תקפו חוליית מחבלים ששהו במבנה צבאי ואיימו על הכוחות המתמרנים במרחב.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו