JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דובר הבית הלבן: "לא יודע על איזה פערים בהסכם מדובר" | זמן ישראל

דובר הבית הלבן: "לא יודע על איזה פערים בהסכם מדובר"

לאחר שדווח כי ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר כי ישנם "פערים" בין ההצעה הישראלית האחרונה לעסקת החטופים לבין ההצעה שפורסמה בפומבי על ידי נשיא ארה"ב ג'ו ביידן, הבית הלבן אמר כי אינו מודע לפערים מסוג זה.

"לגבי הפערים, אני לא יודע לאילו פערים אתה מתכוון", אמר דובר המועצה לביטחון לאומי, ג'ון קירבי, במהלך תדרוך עם עיתונאים.

הוא מציין כי יועץ מדיניות החוץ של נתניהו אישר בסוף השבוע ל"טיימס הלונדוני" כי ההצעה שפירט ביידן היא אכן הצעה ישראלית.

"אנחנו בטוחים שהנאום של ביידן משקף במדויק את ההצעה הזו – הצעה שעבדנו עליה עם הישראלים, אז אני לא יודע על פערים לדבר עליהם", אומר קירבי.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.